Yhteystiedot

Seppo Nissilä
Pietilänkatu 9 A 18
33720 Tampere
040 513 4814
seppo(at)sepponissila.com

Seppo Nissilä

sepporintakuva.jpg

 SÄVELTÄJÄ, SANOITTAJA, FREE-LANCE          TOIMITTAJA

Seppo Nissilä, säveltäjä, sanoittaja, free-lance toimittaja, kirjailija. Toiminut mm. tuottajana, sekä ihmisläheisten, henkistä pahoinvointia helpottavien äänitteiden säveltäjänä ja sanoittajana, sekä nuottien kustantajana, yrittäjänä ja työssä alkoholistien hoitopaikoissa. Ollut mukana vapaaehtoistoiminnassa, aloittamassa Mieli Maasta yhdistyksen Vertaisryhmätoimintaa Suomessa, sekä ollut aloitteellinen Tampereen Vertaiskeskuksen toteuttamisessa ja toiminut myös sen hallituksessa.

Ollut mukana Stakes´in Depressioprojektissa 1996 ja tuottajana Stakes´in  Mieli Maasta CD - levyllä.

 


UUTTA SISÄLTÖÄ KOTISIVUILLE !

" Kaikella on aikansa "  todetaan usein ja sitä aloin ajatella itsekin. Olen täyttänyt näitä kotisivujani ja liittänyt niihin koetun kautta syntyneitä ajatuksia ja laulujani, sekä muuta  musiikkiin liittyvää. Kuitenkin elämään ja elämääni kuuluu paljon muutakin, jota haluan musiikkini ohella jakaa toisille.

Olen kokenut elämän ja kokemusten jakamisen muiden kanssakulkijoiden kanssa tärkeäksi ja omaakin elämää, sekä ajattelua auttavaksi. Vuorovaikutuksessa muiden kanssa olen saanut vastauksia moniin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin. Ne ovat liittyneet erilaisiin elämän-     tapahtumiin, elämän kipukohtiin, sekä hengellisyyteen ja uskoon. Itselleni tärkeisiin ja         merkittäviin asioihin, jotka ovat auttaneet ja kantaneet tähän päivään asti.

Monet etäiselle tuntuneet asiat ovat tulleet läheisiksi monien yhteyksien kautta. Myös koko elämään on tullut uudenlaista ajattelua ja voi ymmärtää kaiken yhteenkuuluvuuden,entisten erilliskysymysten sijaan.Olen tallentanut kokemaani eri yhteyksissä musiikkiini ja kirjoituksiini, sekä kirjoihini, jos joku kanssakulkija niitä haluaa ja voi käyttää.

USKO JA ELÄMÄ  ja siihen liittyvä elämän usko, ovat olleet monien keskustelujen ja kirjeiden sekä tapaamisten aiheena. Ne ovat synnyttäneet kysymyksiä ja ajatuksia uskosta ja miten uskon voi kokea. Ne ovat vahvistaneet omaakin uskon kipinää ja vahvistaneet toisten kokemusten kautta uskoa ja luottamusta. Halusin noita arvokkaita ja ihmisläheisiä ajatuksia ja keskusteluja, sekä kirjeitä tallentaa muillekin ja siksi syntyi USKO JA ELÄMÄ  kirja, joka ilmestyi vuoden 2017 syyskuun alkupuolella..

Siinä on omaa, sekä muiden rehellistä ja koettua uskoa, mikä on auttanut katsomaan elämää todellisena ja ilman hämmennystä myös elämäni tärkeimmän asian kohdalla, mitä kohdallani tarkoittavat USKO JA ELÄMÄ.

VIELÄ TIETOA KIRJASTA USKO JA ELÄMÄ: 

Sepon_kansi_01.jpg

Kirjan hinta on:     19,50  pakkaus- ja postituskuluineen,   Sivuja 145   Pehmeäkantinen.

Kirja löytyy myös nettimyynnistä nimellä, kirjan myyjien
Myyntiluetteloista netissä.

IHMISEN OLEMUS

Elämä ja ihmisenä olemisen monimuotoisuus, sekä runsaat kokemukset, ovat ne lähtökohdat joista tekstini ja lauluni ovat syntyneet. Ne ovat rikastuttaneet elämää ja antaneet ymmärrystä, sekä vahvistaneet kohtaamaan kipeitäkin elämään liittyviä asioita.

Aikaisempi puolinaisuuteni, häveliäisyyteni, tai pelkoni alkoivat hävitä ja näen tärkeänä ilmaista asioita niiden oikeilla nimillä, silloin kun ne liittyvät ihmisen elämään. Ymmärrän että se on yksi osa matkaani muiden kanssa ja usein vierelläkin kulkien, kun apua on voinut antaa. Sekin on yksi osa ihmisellisyyttä    ja tärkeää.

Pidän siitä että voin tänään sanoa ja kirjoittaa asioista jotka koen tärkeiksi elämässäni ja joihin monet ystäväni ovat rohkaisseet.Kiitän myös jokaisesta keskustelusta ja kirjeestä, joiden kautta on syntynyt yhteys toisiin matkalaisiin. Jostakin on jäänyt mieleeni "  Ei puu yksin pala " ja tuo on tullut selkeästi esille eri yhteyksissä. Ilman muiden totuudellisten ihmisten yhteyttä, en voi ihmisenä olla kasvun paikalla, jolla on merkitystä elämässäni.